Produkty pro ceny reklamního zrna (61)

QUINOA BREADY - Směs pro Quinoa Pekárenské Výrobky

QUINOA BREADY - Směs pro Quinoa Pekárenské Výrobky

Kompletní polotovar pro výrobu chleba, housek a slaných quinoa snacků. Vynikající přírodní zdroj minerálů a antioxidantů. Formát: 10 kg Dávkování: 100%
BIO AMARANT 5 Kg

BIO AMARANT 5 Kg

Navrhované amaranto je certifikováno jako biologické: je to atypické obilí, které je také označováno jako "falešné obilí", protože technicky tyto zrno nejsou skutečná obilí, ale semena obsažená v květu rostliny amaranto. Skládá se z malých a kulatých zrn a jeho barva je světle béžová až krémová. Dnes je velmi ceněno zejména celiaky pro svou přirozenou bezlepkovost, ale také těmi, kteří dodržují vegetariánské a veganské diety, protože představuje důležitý zdroj bohatý na rostlinné bílkoviny. Skládá se převážně z vlákniny, dále obsahuje minerální soli, jako jsou vápník, železo, fosfor a hořčík, vitamín C, vitamín A a vitamíny skupiny B a má vysoký obsah bílkovin. Ve střední Americe má tento pokrm dlouhou tradici a používá se především při přípravě sladkostí, svačinek nebo k výrobě popcornu z amaranta, podobně jako z kukuřice, nebo se může také nafouknout.
PIVOVARNICKÉ ENZYMY - GUMINÁZA-P

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - GUMINÁZA-P

GUMINASE-P je směs houbových ß-glukanáz, pentosanáz, amyláz a endoproteáz vybraných k zlepšení výtěžnosti extraktu z mladiny a rychlosti filtrace mladiny při vaření s syrovou pšenicí nebo syrovým ječmenem. ÚČELY Zvýšit výtěžnost extraktu z mladiny degradací složek buněčné stěny, zlepšit gelatinizaci škrobových zrn a umožnit amylázám snadněji dosáhnout jejich substrátu při vaření s vysokými hladinami syrové pšenice nebo ječmene. Zlepšit rychlost filtrace mladiny hydrolyzováním ß-glukanů a pentosanů. TEPLOTA Optimální 45-55°C. ÚČINEK pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. APLIKACE Guminase P se přidává na začátku rmutování. DOSTUPNOST Prášková forma v plastových nebo kartonových sudech o hmotnosti 25-50 kg. PŘÍKLADY 100% vaření ze syrové pšenice s použitím exogenních amyláz a Guminase P (míry: % w/w enzym/obilné zrno). Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotrióza (%) Glukóza (%) Volný aminokyselinový dusík (ppm)* Rychlost filtrace 0,1% (w/w)... Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri: Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri
Loupané Pohankové Semeno - FRANCIE - 25 Kg - Bio*

Loupané Pohankové Semeno - FRANCIE - 25 Kg - Bio*

Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Loupaná pohanka VIJAYA je součástí naší řady místních produktů. Přirozeně bezlepková, bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerály, tato malá semínka pocházející z rostliny z čeledi rdesnovitých obohatí slané i sladké pokrmy a dodá jim jemnou oříškovou chuť … Reference:22231
Sklady na rýži - k prevenci ztrát potravin a tím k dosažení potravinové bezpečnosti

Sklady na rýži - k prevenci ztrát potravin a tím k dosažení potravinové bezpečnosti

Efektivní manipulace s rýží po sklizni zajišťuje potravinovou bezpečnost. Udržujte rýži čistou, suchou a nepoškozenou během skladování. Faktory, které je třeba zvážit: -Moistura: Cílem je ≈ 25 % při sklizni. -Teplota: Vysoké teploty podporují růst plísní a oxidaci. -Doba skladování: Čím kratší, tím lepší; před skladováním vyčistěte zrno. -Obecný stav: Zkontrolujte rozbité semena, nečistoty a další. Procesy po sklizni zahrnují příjem, čištění, sušení a skladování. Pro udržení kvality: -Příjem: Analyzujte teplo, vlhkost a nečistoty. Použijte opatření proti hmyzu a systém aspirace. -C čištění: Nainstalujte integrovaný systém s magnetickým separátorem, bubnovým sítem, předčištěním zrna, čističem zrna a bufferovými silosy. Ventilace a výfukové ventilátory jsou zásadní. -Sušení: Snižte vlhkost na bezpečné úrovně. Zabraňte zabarvení, ztrátě klíčivosti, čerstvosti a rozbití. -Skladování: Oblíbené možnosti jsou ocelové silosy, betonové silosy, sklady a pytlové silosy. Optimalizujte skladování správným řízením.
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
kanárková semena

kanárková semena

kanárková semena
Dýňová semena

Dýňová semena

OBSAH Dýňová semínka jsou prospěšná pro tvorbu kostí a zubů díky obsahu fosforu. Fosfor v dýňových semínkách je nezbytný pro kontrakci srdečního svalu a regulaci funkcí ledvin. Vitamín B15 v dýňových semínkách snižuje cholesterol a pomáhá při výrobě bílkovin. Dýňová semínka jsou potravinou bohatou na vlákninu, která pomáhá udržovat hladinu cukru v krvi na stabilnější úrovni a přispívá k prevenci zácpy a některých typů rakoviny. Kromě toho, s rostoucím příjmem dužiny se snižuje i riziko koronární srdeční choroby. Dýňová semínka také vytvářejí pocit sytosti, což snižuje příjem potravy a tím i hladinu cholesterolu v krvi. Pomáhají chránit před rakovinou tím, že zkracují dobu, po kterou karcinogenní látky zůstávají ve střevech, a snižují kontakt mezi střevními stěnami a karcinogeny.
Celozrnná žitná mouka

Celozrnná žitná mouka

Nejpoužívanější využití žitné mouky je její použití na výrobu chleba. Často se také používá na výrobu koláčů, palačinek, muffinů, dortů a dalších pečiv. Žitná mouka se vyznačuje svou jedinečnou vůní a nižším obsahem kalorií, proto si získala popularitu mezi lidmi, kteří dodržují dietu na hubnutí. Žitná mouka obsahuje vitamíny B, PP a vitamin E, což je zdroj mládí a krásy. Další vlastností této mouky je, že je celozrnná, tj. při mletí se skořápka, která obsahuje různé vitamíny a minerály, neodděluje od zrna. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Jutové tašky pro zemědělství a zahradu - Výroba všech typů a velikostí jutových tašek pro produkty a zimní ochranu.

Jutové tašky pro zemědělství a zahradu - Výroba všech typů a velikostí jutových tašek pro produkty a zimní ochranu.

Jako udržitelnou alternativu k syntetickým materiálům nabízí Eco Kunst různorodou škálu kvalitních jutových tašek v různých velikostech a barvách pro produkty a zimní ochranu. Nabízíme také jutové tkaniny v různých barvách a velikostech.
Kuskus, Rajčatový Protlak, Olivový Olej, Datle - Vysoce Kvalitní Tuniské Produkty

Kuskus, Rajčatový Protlak, Olivový Olej, Datle - Vysoce Kvalitní Tuniské Produkty

Spolupracujeme s předními tuniskými firmami v oblasti kuskusu, pšeničné mouky, těstovin, oliv, olivového oleje, tuňáka/sardinek (v plechovkách), harissy, drcených rajčat, rajčatového protlaku, pizza omáček, datlí, sycených nápojů, koření a mnoha dalších... Minimální objednávka 20" smíšený kontejner. Ceny jsou k nejbližšímu přístavu (Helsingborg, Göteborg nebo Stockholm). Samozřejmě pokrýváme veškeré náklady na logistiku a clo.
Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
Quinoa a další pseudobiloviny

Quinoa a další pseudobiloviny

Bio a konvenční, bezpečný dodavatelský řetězec včetně naší vlastní kanceláře v Bolívii Papírové tašky: Mouka
Červená Quinoa - K dispozici Organická Varianta

Červená Quinoa - K dispozici Organická Varianta

Původ: Peru Nutriční hodnoty (na 100g) Energie: 374 Kcal Sacharidy: 68,9 g Bílkoviny: 13,1 g Celkový tuk: 5,8 g Nasycené tuky: 0,59 g Jednoduché nenasycené tuky: 1,54 g Vícenásobně nenasycené tuky: 2,35 g Vláknina: 5,9 g
Ovesná semena

Ovesná semena

Komodita: Oves Původ: Ukrajina Úroda: 2020 Minimální objednávka: 108 mt (4x40’) Kvalita: - Vlhkost max. 14 %, - Cizí látky max. 2 %, - Příměs zrna max. 7 %, - Testovací hmotnost: min. 480 g/l. Balení: 40 kg pp pytle. Cena: CFR ASWP na vyžádání Prosím, zašlete svou žádost s podrobnostmi na email: 3891romio at gmail.com
Mletý černý pepř

Mletý černý pepř

Mletý černý pepř
Bio sezamová semena (surová nebo pražená) - původ Paraguay

Bio sezamová semena (surová nebo pražená) - původ Paraguay

Jsme producenti v Paraguayi, odkud vyvážíme naše semena sezamu pocházející z ekologického zemědělství, a dovážíme je do Francie a Evropy. Zapojujeme se do procesu udržitelného rozvoje, a proto provádíme naše výsevy na základě objednávek, abychom zajistili našim zákazníkům kvalitu a čerstvost našeho produktu. Kontaktujte nás pro cenovou nabídku s uvedením požadovaného množství a kontaktních údajů vaší společnosti, děkujeme!
Citrát sodný E331 - Potravinářské přísady

Citrát sodný E331 - Potravinářské přísady

Citrát sodný E331 - Potravinářské přísady
Sezamová semena - Ořechy a Koření

Sezamová semena - Ořechy a Koření

Sezam je kvetoucí rostlina rodu sesamum. Početné divoké příbuzné se vyskytují v Africe a menší počet v Indii. Je široce naturalizován v tropických oblastech po celém světě a pěstuje se pro své jedlé semena, která rostou v lusku.
Gk Alföldi

Gk Alföldi

Gk Alföldi
PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

DESATASE je amylolytická příprava (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydroláza), která katalyzuje hydrolyzu alfa-1,6 vazeb amylopektinu, což umožňuje dosáhnout vyšších výtěžků maltózy v kombinaci s maltogenními amylázami. ÚČELY Zvýšit diastatickou sílu sladu posílením působení přirozené ß-amylázy sladu. Zvýšit fermentovatelnost mladiny (zjevný limit attenuace). Přibližně 25 % celkových sacharidů mladiny je nefermentovatelných. Přidání Desatase v kombinaci s maltogenními amylázami, jako je Maltosylase, do fermentoru převádí nefermentovatelné dextriny na maltózu, která je následně fermentována na alkohol, což dává zjevnou attenuaci vyšší než 100 % bez ztráty plnosti chuti nebo udržení pěny. Při stejné koncentraci alkoholu jako u normálně attenuovaného piva bude super-attenuované pivo vyžadovat o 25 % méně surovin. Viz Modifikace attenuace. TEPLOTA Optimální 55-60 °C. Enzymatické složky jsou deaktivovány v pivu (pH 4,2)...
CHIA BREAD 50 - Koncentrovaná Směs pro Chia Chléb

CHIA BREAD 50 - Koncentrovaná Směs pro Chia Chléb

Polotovary na chléb se semeny chia, slunečnice a dýně. Pro energizující pečivo, bohaté na vlákninu, minerály a Omega-3. Formát: 10 kg Dávkování: 50%
Bio Bílá Quinoa Mouka 1 Kg

Bio Bílá Quinoa Mouka 1 Kg

BIO bezlepková quinoa mouka je vysoce zdravou a výživnou kulinářskou alternativou. Je získávána mletím semen quinoy, bezlepkové obiloviny pocházející z And. Certifikovaná jako biologická a bez obsahu lepku, quinoa mouka je ideální pro osoby, které dodržují bezlepkovou dietu nebo mají potravinové intolerance. Quinoa sama o sobě je mimořádná potravina bohatá na kompletní bílkoviny, které poskytují všechny esenciální aminokyseliny potřebné pro zdraví svalů a celkovou pohodu. Kromě toho je cenným zdrojem vlákniny, která podporuje trávení a přispívá k dlouhotrvajícímu pocitu sytosti. BIO bezlepková quinoa mouka také obsahuje řadu důležitých vitamínů a minerálů, včetně vitamínů skupiny B, železa, hořčíku a zinku. Tyto živiny jsou nezbytné pro správné fungování těla a hrají klíčovou roli v mnoha fyziologických funkcích.
Pivovarské enzymy - Gumináza

Pivovarské enzymy - Gumináza

GUMINASE je směs houbových carbohydráz, včetně ß-glukanáz (ß1-3 a ß1-4 endo-glukanáz), xylanáz a hemiceluláz. Tato dobře vyvážená směs carbohydráz je bez proteáz, aby se zabránilo zvýšení zbarvení mladiny a zachovaly se bílkoviny pro pěnu piva. TEPLOTA GUMINASE lze používat až do 75 °C a nad touto teplotou se rychle inaktivuje. Obvyklé teploty používané během rmutování se shodují s optimální aktivitou GUMINASE. EFEKT pH Optimální pH je mezi 4,5 a 6,5. ÚČELY Snížit obsah ß-glukanu a pentosanu v mladině a viskozitu mladiny a usnadnit filtraci rmutu, stejně jako filtraci piva, zejména při vaření s vysokými hladinami surových zrn, jako je ječmen nebo pšenice. PŘÍKLADY Účinky přidání GUMINASE do vzorku sladu GATINAIS a do směsi 75 % sladu a 25 % surové pšenice (EBC konvenční rmut). A = přidání 1 kg na 10 tun sladu B = přidání 3 kg na 10 tun sladu C = přidání 1 kg na 1 tunu surové... SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D:SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D
Bio Tricolor Quinoa 5 kg

Bio Tricolor Quinoa 5 kg

Trikolorová quinoa pochází z ekologického pěstování firmy a je směsí bílých, červených a černých quinoa semínek. Bílá quinoa má neutrální chuť, zatímco červená a černá odrůda se vyznačují výraznější a intenzivnější chutí, což této směsi dodává správnou rovnováhu chuti a energie. Quinoa, která je přirozeně bezlepková, je vhodná pro ty, kteří mají intoleranci na lepek, nebo pro ty, kteří dodržují veganskou nebo vegetariánskou stravu. Tento pokrm je bohatý na různé živiny užitečné pro zdraví organismu: vlákninu, minerální soli (hořčík, draslík a železo), omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Před vařením by se bezlepková quinoa měla vždy propláchnout pod tekoucí vodou a poté vařit 10-12 minut, následně opražit zrna, aby byla ještě chutnější. Může být použita k přípravě chutných předkrmů, lehkých hlavních jídel, zeleninových polévek, veganských burgerů nebo kuliček, nebo čerstvých a poctivých salátů.
Bio slunečnicová semena 3 kg

Bio slunečnicová semena 3 kg

Biologické slunečnicové semena jsou suché plody rostliny, produkt, který lze využít v mnoha receptech v kuchyni, ať už jednoduchých nebo složitějších. Slunečnicová semena jsou skvělá na křupání v přírodní podobě jako rychlá a energetická svačina bez zdravých a přírodních tuků. Slunečnicová semena mohou mít různé barvy, nabízíme bílou odrůdu s intenzivní vůní a plnou, výraznou chutí. K slunečnicovým semenům nebyla přidána sůl, aditiva ani konzervanty, aby se zachoval nezměněný chuť a organoleptické vlastnosti tohoto lahodného sušeného ovoce. Semena jsou bohatá na živiny užitečné pro pohodu organismu, jako jsou vitamíny skupiny B, kyselina linolová, minerální soli, železo, kobalt, mangan, zinek, měď a kyselina listová. Bio slunečnicová semena se často používají k obohacení těst na chléb, sušenky a pizzu a mohou být přidána do salátů nebo opražena s přidáním špetky soli.
SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

GUMINASE-P je směs houbových ß-glukanáz, pentosanáz, amyláz a endoproteáz vybraných k zlepšení výtěžnosti extraktu z mladiny a rychlosti filtrace mladiny při vaření s syrovou pšenicí nebo syrovým ječmenem. ÚČELY Zvýšit výtěžnost extraktu z mladiny degradací složek buněčné stěny, zlepšením gelatinizace škrobových zrn a umožněním amylázám snadněji dosáhnout jejich substrátu při vaření s vysokými hladinami syrové pšenice nebo ječmene. Zlepšit rychlost filtrace mladiny hydrolyzováním ß-glukanů a pentosanů. TEPLOTA Optimální 45-55°C. EFEKT pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. APLIKACE Guminase P se přidává na začátku rmutování. DOSTUPNOST Prášková forma v plastových nebo kartonových sudech o hmotnosti 25-50 kg. PŘÍKLADY 100% vaření ze syrové pšenice s použitím exogenních amyláz a Guminase P (míry: % w/w enzym/obilné zrno). Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotrióza (%) Glukóza (%) Volný aminokyselinový dusík (ppm)* Rychlost filtrace 0,1% (w/w)... Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri: Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri
Africa Village Černooké Fazole 5kg - Čočka a Fazole

Africa Village Černooké Fazole 5kg - Čočka a Fazole

FASOLE Reference: 002363